2007. augusztus 14., kedd

Adatkábel bezsebelve, telefon kézbesítve, mostmárcsak egy kiadós hidegzuhany hiányzik és már kezdődhetis az Alexfelvidítóbuli. Májki biztosan nemjön, csakúgymint Zack és valószínűleg Head és Előd sem... Szóval az eddig biztos felállás valahogy ígynézki: Alex, Kupsza, Athosz, Szabi, én. Ahogy nézem még van pontosan 2 órám, hogy elkészüljek és átrohanjak Atihoz.

Módosítva: 18:04

NEM NEM NEM NEM NEM!!! Kibaszott mobilok, kibaszott technika, kibaszott kékfog és infra, kibaszott adatkábelek!!! Lehetetlen, hogy ennyire ne értsek a fonokhoz'... nem tudom elhinni, még egy kibaszott adatkábelt sem tudok normálisan feltelepíteni.

Módosítva: 08.15 14:32

Buli jóvolt, egy este alatt annyi vodkanarancsot nyeltem, amennyit azelőtt egész életemben (kis-túlzással), megszlopáltuk Kupszus háziBorát, és még megdobtuk pár üveg Borsodibivajjal is az estét. Mindazon ellenére, hogy az este elején leszögztem, én ma Kakaózok. Dobozosat.
Jaigen... mostanság úgytűnik, hogy nagyon "kívánós" estéink vannak... nemcsak a csillagok hullanak már 3. napja, de tegnap este még egy hal is kiugrott az akváriumból (+1 kívánság Rékának)... énmárcsak Tibibácsit hiányolom...

Nincsenek megjegyzések: