2007. augusztus 11., szombat

Nagyon úgytűnik, hogy Athosz nemakar velünkjönni... Egész nap hívogatom és mostmár ki is van kapcsolva. Gwááárh. Miafene van veled ember?? Mindegy a lényeg, hogy Előddel már megbeszéltük a dolgot. Fél 9-kor felhívom, aztán elindulunk venni valami könnyencsúszó finomságot, aztán a 22:20-as busszal elmegyünk. Athosszal vagy nélküle... aminek egyáltalán nem örülök... Jólesz... jólesz... de Ati nélkül mégsem igaziak az alkoholnyelős bulik... Árh... vedd már fel vééégree!! Nélküled úgysem megyünk sehova...

Módosítva: 20:57

A csátaljai buli ugrott. Van egy olyan érzésem, hogy az egészért egy hatalmas félreértés a ludas. Felhívtam Athoszt, aki azt mondta, nem jön, gondolom őt valamivel később Erik, akinek elmagyarázta, hogy ha Ő nem, akkor végülis én sem megyek le, ígyhát Erik felhívta Elődöt, hogy akkor maradjunk, ahol vagyunk... Igazán kár érte. Majd talán máskor.

Addig is: marad az igazi minőségi, hamisítatlan háziszöllősborozás Szabiékkal, akikkel remélhetőleg legalább az üveg(ek?) tartalmának négyszeresét visszaöklendezzük különböző formbán. Jutszembe. Nemártana egy zuhany. 10-kor gyülekező a Drehernél.

Nincsenek megjegyzések: