2008. március 10., hétfő

A Paradox fórumon böngészve nem mást véltem felfedezni, mint magát:
Michael Jacksont!
Az öreg Jackonak úgytűnik nem volt még elég a balhéból, pedig ugye manapság internetes "kalózkodásért" többet kaphat az ember, mint mondjuk egy sarki bolt kirámolásáért, egy esetleges gépjárműelkötésért, vagy éppen emberrablásért...
Nade azért - ahogy Tito-t sem - Májkót sem kell félteni a törvény erősen szorító markától; Igen hétköznapi módon azonosítja magát: "Tiddlywinks" néven fürkészi a táblákat - megjegyzem nagyon elmésen. És hogy honnan tudom, hogy valóban Ő az? Messzeföldön ismeretes Jacko mézes-mázas beszédstílusa; rám nem kissé hat visszataszítóan tenyérbemászóként.

A képet személyi jogok, illetve nemzeti érdekek megóvása miatt kifakítottuk, továbbá a fentebb látható sértett - valamint esetleges cinkostársként szólgáló; azonosított - Nagy-Britanniai állam zászlajáról szintén látható egy a valóságot elferdítő-elhomályosító fantomkép: aki esetlegesen valamilyen információval rendelkezik a fent ismeretett személyről, kérjük tartsa meg magának és ne zaklasson a marhaságaival... De azért köszönjük... és vigyázzon magára.

Nincsenek megjegyzések: