2008. szeptember 3., szerda

Már magam is elég régóta terveztem írni egy hasonló (tartalmában és természetében ugyanilyen) bejegyzést, de egyszerűbbnek látom elcsenni a következő sorokat meg nem nevezett indokok (idő, kedv, energia) miatt/hiányában:

Nemzeti Büszkeség... mi a szar?

Mostanában sokat beszélgettem... ez azért túlzás. Szóval mostanában PRÓBÁLTAM értelmes beszélgetést folytatni különböző szélsőséges politikai nézeteket valló emberekkel. De róluk majd egy másik bejegyzésben. Így végül eljutottam a hungaristákhoz. Nem kell rögtön megkeresni engem huszan és kiverni az összes fogam, előbb olvassátok végig a bejegyzést és gondolkodjatok el. Ha pedig mégis így tesztek magatokra vessetek, mert ezzel mindent elmondotok magatokról és bebizonyítjátok az igazam.

Szeretjük ezt a kifejezést... hungarista. Ha valaki mindenkit útál aki nem magyar, vagy ha nem is útál (ez a jobbik eset) akkor arra a legbüszkébb a világon, hogy magyar, általában arra mondjuk, hogy hungarista. Lehet ezt a példát a világ összes nemzetére mondani ám, nem kell megijedni, hogy csak mi vagyunk ilyenek. Amerikaiak is ilyenek, olaszok is, kóreaiak... a világ nemzeteinek lakosságának a 99% büszke rá, hogy ő éppen ahhoz a néphez tartozik és arra a legbüszkébb a világon. Ez egy bizonyos határig jó... tudjuk honnan jöttünk, ne felejtsük el kik vagyunk. De ha ilyen hungarista szintre jut a dolog, vagy hogy mással példálózzak utalok az amerikaiak végtelen patriotizmusára, akkor egy kicsit kiborul az a bili... amit előzőleg jól teleszartak hülyeségekkel.

Na most azt tudni kell rólam, hogy bár sokszor... na jó legtöbb esetben nem látszik, de próbálok mindent kő kemény hideg logikával követni, az egyszerűség kedvéért. Feltettem tehát magamnak a kérdést... miért is arra a lebüszkébb a világon valaki, hogy magyar? Egy bizonyos nemzethez tartozás nem egy önmagunk által elért eredmény, nem egy saját erőfeszítéseink révén bemutatott különlegesség, nem kell érte tennünk semmit. Ilyennek születtünk. Mindenki olyannak született amilyennek. De ezt sok seggtitán barbár, korlátolt elméjű agymosott barom nem képes felfogni és ebből születik az összes gyűlölködés is.

Egy embert ne az minősítsen, ne az nyomja rá a bélyeget, hogy honnan jött. Lehet orosz, kínai, maláj, afrikai vagy bármi más. Az embereket az minősítse, hogy hogyan cselekszik, mert a cselekedeteink határozzák meg azt, hogy kik is vagyunk valójában. A kimondott szavaink (már amik fontosak és komolyan vett szavak) és a cselekedeteink.

Szóval visszakanyarodva az eredeti kérdéshez. Miért erre a legbüszkébb a világon valaki.... hogy magyar? A kultúránk miatt, a történelmünk végett? A legtöbb és ismétlem a legtöbb, tehát nem mindegyik hungarista legjobb észrevételeim szerint szart sem tud a kultúránkról, sem a történelmünkről. Majdnem csak Trianont tudják szajkózni, de ezen kívül mást nem tudnak mondani.

Ehhez hozzátartozik, hogy a történelmünkre büszke lenni balgaság mert azt nem mi értük el hanem az őseink. Legtöbbünk lófaszt sem tett a hazánkért, ebbe a szavazás sem számít bele ám. Elnyugatiasodott, fogyasztói társadalommá váltunk akik a komfort érzet miatt sodródunk az árral és torony magasról szarunk arra, hogy bármit is javuljon a helyzet. Ez alól nem vagyok kivétel én sem... éppen blogot írok és jártatom a virtuális pofámat ahelyett, hogy tennék valami érdemlegeset.

A cigányverés, a lázadás, a tüntetés és a közbotrány okozás NEM számít bele abba a körbe, amit érdemlegesnek nevezünk. A "GYURCSÁNY TAKARODJ" skandálás, a politkusok hibáztatása, a lázongások és az agymosó propaganda hirdetése szintén nem tartozik ebbe a kategóriába. Az elmút, durván száz évben semmi olyat nem tett ez az ország, ami feljebb emelt volna minket, csak a múlton nyammogott és panaszkodott mint egy hülye picsa. Az ország alatt pedig a lakosságot értem, mert egy országot a lakosai teszik azzá ami. A nép és nem a politikusok. Ha hagyjuk hogy elnyomjanak és az orrunknál fogva vezessenek minket az nem az ő hibájuk, hanem a miénk mert ilyen tesze tosza faszfejek vagyunk akik csak a pofájukat jártatják.


Tehát felteszem újra a kérdést. Mire és miért is vagytok ti annyira büszkék?

Nincsenek megjegyzések: